IBC Konsulenthuset

WinManagement - hvordan vi vinder...

I dag har mange af vore kunder behov for at sikre, at investeringer i kompetencer sker målrettet, i sammenhæng og orkestreret. Og at udbyttet forankres i virksomhedens værdikæde og bundlinien. Denne sammenhængende opgave, kalder vi WinManagement – nemlig håndtering af hvordan vi vinder. Det har vi stærke profiler til at understøtte.

 

Vores indsats opererer derfor som:

FØR – UNDER og EFTER,

Hvor FØR er afklaring, scoping, rette udgangspunkt, tildannelse og udvikling, timing osv og EFTER drejer sig om forankringen. Alt sammen mhp at optimere kultur,  effektivitet og  kompenceudvikling - UNDER.  Det kan være effektivisering af processer og de nødvendige, afledte behov for mere viden og kunnen hos personalet, styrke samarbejdet og ledelseskraften, medarbejderinvolvering, styrke projekternes gennemløb, optimere projektrapportering, udvikle nye værktøjer, skabeloner og modeller og sætte projektlederne i stand til at udnytte dette potentiale m.m. I mindre og større virksomheder, i offentlige institutioner og organisationer. I Danmark og globalt.

Vores fokuskområder i lyset af WinManagement er derfor:

hvem er vi

Vores mission er at gøre gode mennesker bedre. Og visionen er at gennemføre det således, at det fremmer virksomhedens konkurrenceevne. Og organisationens effektivitet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev