IBC Konsulenthuset er indlægsholder på IPMA konference i Holland

Under temaet Diversitet i Projektledelse, afholder IPMA i Europa en konference i Holland den 10.-11. april 2017 i Congrescentrum Brabanthallen i Hertogenbosch, Holland.

Blandt en række konkurrerende indlæg(papers), har udvælgelseskomiteen bl.a. valgt indlægget med titlen ”A Pragmatic View on Diversity in Project Management – Reflections and Examples on Strengths and Pitfalls”. Et indlæg som chefkonsulent i IBC Konsulenthuset, Brian Dahl Steinicke Thomsen står bag og som han selv præsenterer på konferencen.

Diversitet i projektledelse dækker den mangfoldighed af opgaver en projektleder står med og overfor: Selvledelse og ledelse af andre, som typisk er udlånt til det konkrete projekt - ofte med krav om teknisk og organisatorisk viden samt kendskab til en række styrings- og arbejdsredskaber -  og omgivet af et hav af interessenter, der på hver deres måde er berørt af det givne projekt. Det er i denne hvirvelvind af pres, projektlederen skal operere og levere – til tiden og til det afsatte budget!

Ovenstående ved vi så meget om i IBC Konsulenthuset, at vi træner andre i at blive bedre til det og samtidig bliver bedt om at fortælle Europa om det.

Det gør os stolte.

 

brian thomsen konsulent ny

IPMA REP logo

Brian Dahl Steinicke Thomsen, Chefkonsulent ved

IBC Konsulenthuset

Tilmeld dig vores nyhedsbrev